ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ “ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ” ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΕΡΡΗ ΧΟΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μοναδική βραδιά ρεμπέτικης ιστορικής διαδρομής, με αφήγηση από τον σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη για τον ιδεολογικό και μουσικό κόσμο της Αθήνας από το 1917 ως το 1955 με γνωστά τραγούδια που άφησαν ιστορία, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στο θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη, στα Βριλήσσια.

Ιουλιος 2017Νταμάρι θέατρο Βριλησσίων Α.ΒουγιουκλακηΡεμπέτικη Βραδιά με ιστορική αναδρομή της γέννησης του είδους αυτού. Εξαιρετική αφήγηση του Κ.Φερρη της διαδρομής αυτής της μοναδικής Ελληνικής μουσικής.

Posted by Βριλήσσια-Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης on Montag, 3. Juli 2017

Το συγκρότημα με την αρχική επωνυμία «το CAFÉ AMAN του Φέρρη», το οποίο ιδρύθηκε το 2001, από τον σκηνοθέτη της ταινίας «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ» και την μουσικό Θέσια Παναγιώτου, με τις εξαιρετικές του ερμηνείες ξεσήκωσε τον κόσμο που είχε κατακλύσει το θέατρο.

Μια μοναδική βραδιά ρεμπέτικης ιστορικής διαδρομής με αφήγηση απο τον σκηνοθέτη κο Φερρη για το ιδεολογικό και μουσικό κόσμο της Αθήνας απο το 1917 ως το 1955 με γνωστά τραγούδια που άφησαν ιστορία , ερμηνευμένα από τους εξαιρετικούς μουσικούς που τον πλαισίωσαν και που κράτησαν το κέφι σε υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Μιας συναυλίας Αλληλεγγύης και ιστορικής μνήμης. Ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση σας και αυτή τη φορά..Η είσοδος ήταν δωρεάν.

Posted by Βριλήσσια-Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης on Montag, 3. Juli 2017

Να θυμίσουμε ότι η είσοδος ήταν δωρεάν και γινόταν συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης με το προσωπικό του ΟΚΠΑ, στην είσοδο, όπου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

“Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκρισή σας και αυτή τη φορά και σε αυτή τη Συναυλία Αλληλεγγύης” αναφέρει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, στη σελίδα του, απόόπου πήραμε και τα βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *