ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Σε επιφυλακή και περιπολίες η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι αυτή την στιγμή στην πόλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου ειδικά μέτρα προστασίας λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων των ημερών συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο Συντονιστικό Τοπικό  Όργανο (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας, υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη.

Η υπηρεσία καθαριότητας έχει φροντίσει να διατηρεί σε άριστη κατάσταση τα φρεάτια, ενώ η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή όσο διαρκούν τα έκτακτα φαινόμενα.

Κατά τη διάρκεια ισχύος του δελτίου έκτακτων καιρικών συνθηκών, παρακαλούνται οι δημότες να παρακολουθούν τις αναλυτικές επίσημες ενημερώσεις και να ακολουθούν τις πάγιες οδηγίες επί ζητημάτων πολιτικής προστασίας σε περίπτωση καταιγίδων και πλημμυρών:

-Αν βρίσκεστε στο σπίτι, περιορίστε τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε την εργασία και την παραμονή σε υπόγειους χώρους.

-Αν βρίσκεστε σε ανοικτό χώρο, μη διασχίσετε ορμητικά ή χειμαρρώδη νερά πεζοί ή με αυτοκίνητο, μείνετε μακριά από ηλεκτροφόρα καλώδια, εγκαταλείψτε το αυτοκίνητό σας σε περίπτωση που ακινητοποιηθεί, καθώς ενδέχεται να παρασυρθεί.

-Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Φωτό από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *