ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΟΚΠΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

“Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του ΟΚΠΑ σε συνεργασία με 3 φορείς επίσης εθελοντικής αιμοδοσίας της πόλης μας, σας καλεί να γίνετε και σεις εθελοντές αιμοδότες αν ήδη δεν είστε, στην αιμοδοσία  της Κυριακής των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική διότι θα γίνετε κάτοχοι της εθελοντικής κάρτας αιμοδοσίας, η οποία σας επιτρέπει να απευθύνεστε με τον αριθμό της κάρτας σας, απευθείας στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται κάποιος δικός σας και να εξυπηρετείστε άμεσα.

Συμμετέχουν και στηρίζουν με κάλεσμα των εθελοντών αιμοδοτών τους επίσης, οι φορείς αιμοδοσίας στο Δήμο μας

  • Ιερός Ναός Αγίων Δώδεκα Αποστόλων
  • Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων “Η Αλληλεγγύη”
  • Ε.Ε.Φ.Α.Σ Ανω Βριλησσίων “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος”
  • Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων

Όλοι οι παραπάνω φορείς έχουν αριθμό μητρώου για διεξαγωγή εθελοντικών αιμοδοσιών και ενώνουν τις προσπάθειες τους ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα κάθε φορά, σε συγκέντρωση μονάδων αίματος που τόση μεγάλη ανάγκη υπάρχει αυτό το διάστημα.

Ο δήμος μας, με τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) πραγματοποιεί 3 φορές  αιμοδοσία που  συνδιοργανώνουν και συμμετέχουν κάθε φορά όλοι οι φορείς μαζί σε διαφορετικό σημείο της πόλης μας ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή όλο και περισσότερων ατόμων.

Την επόμενη φορά θα είναι μαζί μας και ο Ιερός Ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Άνω Βριλήσσια.

Αυτό επειδή προσπαθούμε να συντονιστούμε όλοι μαζί σε κοινή ημέρα δράσης, μετά από τις δράσεις που έκανε ο κάθε ένας μόνος του.

Η προσπάθεια όλων κοινή, ο στόχος ένας: Περισσότεροι εθελοντές αιμοδότες, απόκτηση κάρτα εθελοντή αιμοδότη, για να δίνουμε ζωή σε όσους την έχουν ανάγκη.

Διότι η Αλληλεγγύη είναι Αγάπη και η Αγάπη δίνει Ζωή!

Σας περιμένουμε!

  • Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι σε όποια υπηρεσία εντός ή εκτός Δήμου, δικαιούνται 3ημερη άδεια Αιμοδοσίας κατόπιν βεβαίωσης που λαμβάνουν ότι προσέφεραν αίμα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *