ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “DESIGN YOURSELF”, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Κλείστε τα μάτια σας..
Θυμηθείτε ένα χώρο στον οποίο νιώσατε ασφάλεια και ηρεμία… Ποια χρώματα υπήρχαν γύρω σας; Ήταν φωτεινός; Πώς ήταν διακοσμημένος;

Ανοίξτε τα μάτια σας..
Κοιτάξτε γύρω σας… Νιώθετε το ίδιο στο χώρο που βρίσκεστε;

Είναι γεγονός ότι τα κτίρια, τα σπίτια μας και τα αντικείμενα με τα οποία τα διακοσμούμε, μας επηρεάζουν περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε.

Βρίσκοντας τι είναι αυτό στο περιβάλλον μας που θα μπορούσε να «ξεκουράσει» την ψυχή μας, ερχόμαστε πιοκοντά στην αυθεντική, δημιουργική και αυθόρμητη πλευρά του εαυτού μας.

Η αρχιτεκτονική μπορεί να μας δείξει ποιοι θα μπορούσαμε να είμαστε σε «ιδανικές συνθήκες».

Οι αρχιτέκτονες της Οpsisarchitects, Φαίη Μητρούδη & Μαρία Ντούμα διεξάγουν ένα πρωτότυπο & ευχάριστο σεμινάριο, “DESIGN YOURSELF” , σχετικά με το design, το styling, την αρχιτεκτονική-διακόσμηση, αλλά και τη χωροψυχολογία!

Συγκεκριμένα:
Πραγματοποιείται εισήγηση πάνω στην αρχιτεκτονική της ευτυχίας, τη χρωματολογία και την αλληλεπίδραση περιβάλλοντος χώρου-ανθρώπου.

Μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και ψυχολογικών τεστ, σας βοηθάμε να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει ανακαλύπτοντας και άλλες πτυχές της προσωπικότητάς σας (decor- μόδα – styling).

Ανακαλύπτουμε την ενέργειά μας και βρίσκουμε την προσωπική μας ταυτότητα.

Παρουσιάζονται σύγχρονα trends και τρόποι εφαρμογής τους
Μαθαίνουμε μαζί πώς, έστω και με απλές και οικονομικές αλλαγές, μπορούμε να ανανεώσουμε το χώρο μας, και κατ’ επέκταση και τη διάθεσή μας.

Την Τετάρτη 17/5/2017, στις 19.00, στο χώρο της “Κοινωνία των Πολιτών”, Ολύμπου 42, θα γίνει παρουσίαση του σεμιναρίου!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *