“ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ”, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο των συναντήσεων της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ, σε συνεργασία με την INFO KIDS διοργανώνει ομιλία το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 12.00-13.30 π. μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, Αίθουσα Μουσών οδός Κισσάβου 11 (αντί της Παρασκευής που είναι στο πρόγραμμα/αφίσα της Σχολής Γονέων) με θέμα:

«Πώς θα ανακαλύψω τα ταλέντα του παιδιού μου» με εισηγήτρια την κ. Εύη Ξυραφά, σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας και δημιουργός του Believe in You.

Η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και οι περισσότεροι γονείς, ακόμα κι αν τα παιδιά τους απέχουν ακόμα από την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, αναπόφευκτα αναρωτιούνται τι αποκόμισε το παιδί τους από την χρονιά που πέρασε και ποιες έδειξε να είναι οι κλίσεις και τα ταλέντα του. Τι σημαίνει, όμως, ταλέντο; Είμαστε σε θέση να το ανακαλύψουμε; Και -αφού το κάνουμε- πώς θα βοηθήσουμε το παιδί μας να το καλλιεργήσει;
https://www.infokids.gr/pos-tha-anakalypso-ta-talenta-tou-…/

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία, θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με προσωπικές ερωτήσεις, κατά την οποία η κα. Ξυραφά θα απαντήσει σε απορίες και προβληματισμούς των γονιών, αναφορικά με τα ταλέντα των παιδιών τους και τον ρόλο τους σε αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *