ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΤΗ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟ

Το περιστατικό έγινε προχθές, μέρα μεσημέρι, και το δημοσιοποίησε Βριλησσιώτης που θέλησε να κάνει το καλό, αλλά μπήκαν στο σπίτι του και πήραν χρυσαφικά και χρήματα.

Το δημοσιοποιούμε για να προλάβουν οι κάτοικοι των Βριλησσίων- και όχι μόνο- την κλοπή με παρόμοια μέθοδο, στο σπίτι τους.

Διαβάστε το περιστατικό όπως το περιγράφει ο ίδιος:

“Προσοχή προσοχή
Πριν μισή ώρα δυο τσιγγάνοι με την μέθοδο της απασχόλησης ότι δήθεν <άναψε> το ψυγείο του αυτοκινήτου, μου ζήτησαν να τους δώσω νερό με το λάστιχο του κήπου.

Το αυτοκίνητο ήταν ΙΧ ξεβαμμένο με άλατα στο καπό.

Προθυμοποιήθηκα να τους δώσω και όλο χρονοτριβούσαν με αδικαιολόγητη καθυστέρηση και ο νους μου πήγαινε στο πονηρό έχοντας τεταμένες τις κεραίες της προσοχής μου μη τυχόν και πετύχουν κάποιο <σχέδιο> από τα συνηθισμένα της <σκόπιμης απασχόλησης> !

Και μετά από λίγο ήρθε τρίτος τσιγγάνος και τους είπε με αυστηρό ύφος πείτε ευχαριστώ στον κύριο!
Που να φανταστώ ότι ο τρίτος είχε μπει στο σπίτι μου (πίσω στην πλάτη μου) είχε κάνει την μπάζα του και τους είπε με αυστηρό δήθεν ύφος “Πείτε ευχαριστώ στον κύριο κλπ”!

Οι απώλειες ήταν κάποια χρυσαφικά ένα εικοσάευρο και….ακόμα ψάχνουμε.
Φυσικά το σπίτι ήταν άνω κάτω Δεν πέραν ούτε το πορτοφόλι (αλλά μόνο το 20ευρο, γιατί δεν είχε άλλα) ούτε βιβλιάριο καταθέσεων ούτε κάτι άλλο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *