ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ… ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Είναι καθημερινό το φαινόμενο, όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, να ξαμολιούνται στους δρόμους πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι με την κουστωδία τους, από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, για να… έρθουν σε επαφή με τους ψηφοφόρους.

Σταματούν περαστικούς, μπαίνουν σε μαγαζιά, φωτογραφίζονται με δημότες και ζητούν να μάθουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους υποσχόμενοι να τα λύσουν.

Με κάποιους πιο… μπόσικους φωτογραφίζονται κιόλας ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο προς επιβεβαίωση του ενδιαφέροντός τους. 

Παρόντες και σε κάθε εκδήλωση, ομιλία, κοπή πίτας, γιορτές και επετείους φωτογραφίζονται δηλώνοντας τη διάθεσή τους να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Και ερωτώ:

Τόσο καιρό που ζουν στην περιοχή ενδιαφέρθηκαν για τον κόσμο;

Τόσο καιρό που ζουν στην περιοχή δεν γνωρίζουν τα προβλήματα;

Τόσο καιρό που ζουν στην περιοχή δεν είδαν τίποτα; Τώρα είδαν σπασμένα πεζοδρόμια, σκουπίδια, έλλειψη φωτισμού κλπ κλπ και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υποσχόμενοι να τα διορθώσουν όλα;

Δείτε τους τώρα γιατί μετά τις εκλογές δεν θα τους ξαναδείτε. 

Θα… εξαφανιστούν για να επανέλθουν στους δρόμους στις επόμενες εκλογές με το ίδιο ενδιαφέρον για τους πολίτες και με την ίδια διάθεση προσφοράς. 

Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές είμαστε χρόνια και χρόνια και απ’ ότι φαίνεται τελειωμό δεν έχει…

Αιδώς Αργείοι…

Μ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *