ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΦΕΤ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά – Τμήμα Α΄, διαπίστωσε ότι το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «Lucas σαρδέλες πικάντικες σε ηλιέλαιο», προέλευσης Πορτογαλίας, καθαρού βάρους 125g, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 31/12/2018 και αριθμό παρτίδας ΑL098H, το οποίο εισάγεται από την εταιρεία «Provinco A.E.» που βρίσκεται στη Ν. Κηφισιά, περιείχε την βιοτοξίνη ισταμίνη, σε τιμή που υπερέβαινε το ανώτατο όριο.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά – Τμήμα Α΄, διαπίστωσε ότι το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «Lucas σαρδέλες πικάντικες σε ηλιέλαιο», προέλευσης Πορτογαλίας, καθαρού βάρους 125g, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 31/12/2018 και αριθμό παρτίδας ΑL098H, το οποίο εισάγεται από την εταιρεία «Provinco A.E.» που βρίσκεται στη Ν. Κηφισιά, περιείχε την βιοτοξίνη ισταμίνη,

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *