ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΣΧΟΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΣΙΟΥ

Η ομάδα των Αγρόσχολων Βριλησσού σας προσκαλεί  με χαρά την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, από τις 11.00 και μετά, στη γιορτή του ανοίγματος του νέου μας κρασιού στο Περιβόλι του Βριλησσού, που βρίσκεται μέσα στην τ.Ναυτική Βάση (βλ.οδηγίες πιο κάτω).

Εκεί θα σας περιμένει το νέο μας κρασί  της ομάδος να το δοκιμάσετε καθώς και ζεστό μυρωδάτο κρασί που θα έχουν ετοιμάσει για την περίσταση οι Αγρόσχολοι.

Επίσης ζεστή σούπα λαχανικών για το κρύο (που χάρη σε αυτό, το κρασί μας ωρίμασε)!

Ζεστός καφές και τσάι, που θα συνοδεύονται από τις προσφορές της συμμετοχικής κουζίνας των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Θέλουμε να σας γνωρίσουμε τον τόπο που καλλιεργούμε και θέλουμε να αναπτύξουμε και ως παραδειγματικό αγρό για τα σχολεία, να συναντήσετε παραγωγούς του Συλλόγου με τα προϊόντα τους, καθώς και εποχικά λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας.

Σας περιμένουμε

Οι Αγρόσχολοι Βριλησσού

Συντονίστρια Ομάδας: Ολυμπία Αρχοντάκη  τηλ 6981170012

Πρόσβαση 1, από Κισσάβου-Καλιανίου:

Από Λ.Πεντέλης / στρίβουμε δεξιά στα φανάρια μετά το MY MARKET, στην οδό Κισσάβου /  στα 350μ αριστερά ( στον 6ο δρόμο) στην οδό Αργυροκάστρου / στο τέρμα της, στρίβουμε αριστερά και αμέσως μετά την πλατειούλα, είναι η ΚΑΤΩ ΕΙΣΟΔΟΣ της τ.Ν.Βάσης. Αφού μπούμε στην είσοδο, παίρνουμε τον εσωτερικό δρόμο αριστερά. Στο τέρμα του βλέπουμε το φυλάκιο του Περιβολιού να μας κοιτά από ψηλά, στο αριστερό χέρι.

https://goo.gl/maps/m6dB8ZRrkwt

Πρόσβαση 2 απο οδό Αναπαύσεως:

Από Λ.Πεντέλης, μετά το MY MARKET ΚΑΙ την οδό Κισσάβου,

στρίβουμε δεξιά στα φανάρια της οδού Αναπαύσεως / στα 250μ δεξιά βρίσκουμε πλάτωμα με μεγάλη ψηλή πόρτα (η ΠΑΝΩ ΕΙΣΟΔΟΣ ) και μπαίνουμε στην Ν.Βάση / παίρνουμε τον εσωτερικό φιδωτό δρόμο κατηφορικά και κυκλικά.  Στο τέρμα του βλέπουμε το φυλάκιο του Περιβολιού να μας κοιτά από ψηλά, στο αριστερό χέρι.

https://goo.gl/maps/aaRmJ1s7jMM2

(Στο χάρτη είναι σχεδιάγραμμα για την πρόσβαση 2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *