ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή των Βριλησσιωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου το Αποκριάτικο Πάρτι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ), στην Πλατεία Αναλήψεως.

Ο κλόουν, η ομάδα face painting και ο ξυλοπόδαρος έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα χαράς και κεφιού, ενθουσίασαν και ψυχαγώγησαν μικρούς και μεγάλους. Τα Παιδικά Εργαστήρια Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας απασχόλησαν τους μικρούς μας φίλους με καρναβαλικές δημιουργίες, ενώ το Παιδικό Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών, το Εργαστήρι Ενηλίκων Latin Χορών του ΠΑΟΔΗΒ, και η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα και οι μαζορέτες ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν μουσικά τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Το Εργαστήρι Φωτογραφίας του ΠΑΟΔΗΒ φωτογράφησε όλες τις όμορφες στιγμές της εκδήλωσης. Τέλος, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Κρητών Βριλησσίων εντυπωσίασε με τους παραδοσιακούς χορούς, ενώ μέλη του Συλλόγου κερνούσαν ρακί και πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα στους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ευχήθηκε σε όλους Καλά Κούλουμα.

Το «παρών» έδωσαν πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *