ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΘΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Το Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων διαθέτει πλέον περιπολικό που θα επιτηρεί και θα κινείται επί 24ώρου βάσεως στους δρόμους των Βριλησσίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίων:

“Η δημοτική αρχή εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς το διοικητή A/Y΄ Ν. Στασινό και τα στελέχη του αστυνομικού τμήματος Βριλησσίων για την εκπλήρωση ενός διαχρονικού αιτήματος όπως αυτό της 24ωρης κίνησης εντός του Δήμου ενός περιπολικού της αστυνομίας και εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή του.

Με τη λειτουργία αυτή όχι μόνο αναβαθμίζεται και ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών αφού ελαχιστοποιείται ο χρόνος παρέμβασης αλλά υλοποιείται και μία άμεση συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της ιδιωτικής υπηρεσίας ασφάλειας του Δήμου, το αυτοκίνητο της οποίας, με δαπάνες του Δήμου, περιπολεί και αυτό σε όλο τον Δήμο, τα πάρκα και τους ελεύθερους χώρους.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που οι δημότες  αντιληφθούν κάτι ύποπτο που δημιουργεί απειλή για την περιουσία ή τη ζωή τους ή βάζει σε κίνδυνο την περιουσία της πόλης, θα πρέπει να καλέσουν αμέσως:

  • την Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. (100) ή
  • το Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων (Κονίτσης 35, Βριλήσσια) στο τηλ. 210 8105630″

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *