ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ- Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΤΟ REMATIA.GR (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και πάνω από 300 συμμετοχές έγινε η 2η Διάσχιση Ρεματιάς, χθες Κυριακή, που οργάνωσαν ο Δήμος Βριλησσίων και ο σύλλογος Βριλησσός, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Βόρειος Τομέας), του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης και του Δήμου Πεντέλης.

Η διαδρομή που διήνυσαν οι πεζοπόροι ήταν περίπου 8,5χλμ. και ξεκίνησαν από υψόμετρο 750 μέτρα, στην Πεντέλη, για να καταλήξουν στα Βριλήσσια.

Στον τερματισμό τούς περίμεναν φρέσκα φρούτα και νερό και έγινε ενημέρωση για το “LIFE PAYT” (Πληρώνω όσο πετάω) από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, Αλέξη Μαυραγάνη).

Εκεί ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, Αριστείδης Βρούστης.

Σε δήλωσή του στο rematia.gr, ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, είπε:

“Για μένα είναι πολύ σημαντική αυτή η εκδήλωση, πέρα από τη σημειολογία της, διότι είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που κάνουμε με τον “Βριλησσό” σε τέτοιου είδους θέματα και το συνδυάζουμε και εμείς με την ενημέρωση του δημότη στην προσπάθεια που κάνουμε για το περιβάλλον και τα απορρίμματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες μας που ανταποκρίνονται σε όλα, και στο σημερινό κάλεσμα για τη διαδρομή στη ρεματιά και στην προσπάθειά μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων”.

Στο παρακάτω βίντεο η ομιλία του Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη:

Επίσης στο περίπτερο ενημέρωσης για το φυσικό λίπασμα, μοιραζόταν και φυσικό λίπασμα σε σακκούλες, στους παρευρισκόμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *