Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Βριλησσίων για την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στη Λέσβο.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης επικοινώνησε αμέσως με τον δήμαρχο Μυτιλήνης Σπύρο Γαληνό και, αφού του εξέφρασε τη λύπη του για τα θύματα του σεισμού, ενημερώθηκε για τις ζημιές αλλά και για τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στους πολίτες του νησιού.

Για την έμπρακτη υποστήριξή τους, αποφασίστηκε, στο πλαίσιο της μεγάλης αυριανής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» και είναι αφιερωμένη στο συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο, να συγκεντρωθούν από τους συμπολίτες μας τρόφιμα που θα διατεθούν στους δοκιμαζόμενους από το σεισμό κατοίκους της Λέσβου.

Επίσης, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Βριλησσίων αποφασίστηκε να διατεθεί στους σεισμόπληκτους κάθε διαθέσιμη υλική βοήθεια.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η διοίκηση του ΟΚΠΑ του Δήμου Βριλησσίων και προσωπικά η Πρόεδρος κα Βούλα Αρσένη είναι σεδιαρκή επικοινωνία με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Μυτιλήνης κα Αντωνέλη Αναστασία, η οποία έχει αναλάβει τη καταγραφή των αναγκών στις πληγείσες περιοχές .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *