Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον τρόπο για να μεταφερθεί το Άγιο Φως σε όλους τους δημότες το βράδυ της Ανάστασης βρήκε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ιωάννης Κωνσταντάτος. Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση...

Τον τρόπο για να μεταφερθεί το Άγιο Φως σε όλους τους δημότες το βράδυ της Ανάστασης βρήκε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ιωάννης Κωνσταντάτος.

Όπως τονίζει ο κ. Κωνσταντάτος, το Μεγάλο Σάββατο, υπάλληλοι του Δήμου και εθελοντές θα γυρίσουν όλες τις γειτονιές και να ανάψουν τα φαναράκια που θα έχουν αφήσει όσοι δημότες επιθυμούν στην είσοδο της πολυκατοικίας τους.

«Η διαδικασία θα έχει ως εξής. Θα παραλάβω το Άγιο Φως και εν συνεχεία, σε προκαθορισμένα σημεία που θα έχουμε δώσει ραντεβού, αφού έχουμε ενημερώσει με sms τους ανθρώπους που θα είναι σε κάθε γειτονιά θα παραδώσουμε το φως. Με πολλή προσοχή, χωρίς να έρθουμε σε επαφή.

Έχουμε ενημερώσει ήδη τον κόσμο και τους έχουμε πει “μείνετε στο σπίτι σας, μην πηγαίνετε στην Εκκλησία ούτε στην Ανάσταση ούτε το Πάσχα. Μη βγείτε στο πεζοδρόμιο. Αφήστε ένα φαναράκι στην είσοδο της πολυκατοικίας σας και θα περάσουμε να σας το ανάψουμε. Τώρα αυτό ενδεχομένως κρατήσει πολλές ώρες. Αν όμως κάποιος έχει αφήσει ένα φαναράκι στην είσοδο του σπιτιού του θα έχει το Αναστάσιμο Φως στο σπίτι του.

Να αναφέρω πως έχουμε κάνει ήδη και δοκιμαστική άσκηση. Το θέμα είναι να εξαγγείλουμε κάτι που μπορούμε να υλοποιήσουμε», είπε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ιωάννης Κωνσταντάτος.

Δείτε το βίντεο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *