ΟΚΠΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ

O Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης στο πλαίσιο του προγράμματος παιδικών διακοπών που υλοποιεί για 2η χρονιά, εξασφάλισε φέτος τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή 11 παιδιών ηλικίας 6 έως 16 ετών, δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στις δημοτικές παιδικές κατασκηνώσεις στο Δήμο Λαυρεωτικής στην Κερατέα,  για  10 ημέρες μέσα στον Αύγουστο.

Για πληροφορίες, καλέστε στο τηλ. 210 – 6135611 (κ. Μποζάς Ηλίας)

Επίσης, τον Αύγουστο, για δεύτερη χρονιά και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας, ο Δήμος Βριλησσίων στέλνει εντελώς δωρεάν 2 παιδιά ηλικίας 12-15 ετών, δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην κατασκήνωση στο ‘ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ’ (‘Village Copain du Monde’) στην περιοχή Yvelines στη Βόρειο Γαλλία.

Στo πλαίσιο της διαμονής προβλέπεται, εκτός των δημιουργικών εργαστηρίων και των άλλων δραστηριοτήτων μέσα στην κατασκήνωση και την πόλη που φιλοξενεί τα παιδιά, επίσκεψη στις Βερσαλλίες και το Παρίσι (Μουσείο του Ανθρώπου – Musée de l’Homme , βόλτα με καραβάκι στο Σηκουάνα).

Λίγα λόγια για το «Χωριό των Φίλων του Κόσμου»
Το «Χωριό των Φίλων του Κόσμου» είναι ένα μέρος που ενθαρρύνει τις συναντήσεις και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ παιδιών από διαφορετικές χώρες.

Είναι μία κατασκήνωση πλήρως εξοπλισμένη, που προσφέρει μία απλή, ήρεμη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα που βοηθάει να αναπτυχθεί η αίσθηση της συντροφικότητας.

Ένα μέρος όπου εκτυλίσσονται αθλητικές, πολιτιστικές, μουσικές δραστηριότητες και δημιουργικά εργαστήρια για θέατρο, χορό, ζωγραφική κ.α.

Ένας χώρος διαλόγου για τις αξίες της αλληλεγγύης και την έννοια του πολίτη μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για τα παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *