ΞΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: “ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ”

“Μόνη προτεραιότητά μας είναι τα Βριλήσσια και οι δημότες τους και με αυτό, ως μοναδικό γνώμονά μας, συνεχίζουμε αυτόνομα και δημιουργικά το έργο μας, μακριά από κομματικά χρίσματα, μικροπολιτικές σκοπιμότητες και κοντόφθαλμους πολιτικαντισμούς”, τονίζει ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βριλησσίων.

Η ανακοίνωση απαντά σε δημοσιεύματα και σχόλια τόσο του επανεμφανισθέντα ως υποψηφίου Δημάρχου, Αργύρη Ντινόπουλου, όσο και της παράταξης “Δράση για μια άλλη πόλη”.

Η ανακοίνωση

“Αυτόνομα και Δημιουργικά Συνεχίζουμε το Έργο μας

Με μια σειρά δημοσιευμάτων και σχολίων ο κ. Α. Ντινόπουλος επιχειρεί να προσδώσει την κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην ακομμάτιστη αυτοδιοικητική πορεία της δημοτικής αρχής του Ξένου Μανιατογιάννη-Δήμου Δημιουργίας.

Σίγουρα, ο κ. Α. Ντινόπουλος είτε κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια είτε θέλει να κρύψει τα αυτοδιοικητικά θέματα της πόλης κάτω από το κομματικό χαλί της κομματικής πολιτικής, κρίνοντας ότι έτσι τον συμφέρει ή και τα δύο.

Τον ίδιο πειρασμό δεν απέφυγε, όμως, και η παράταξη της Δράσης, η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει για την παράταξη της δημοτικής αρχής ότι: «….με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ του 2014 να ενσωματώνονται σε ένα ενιαίο συνδυασμό υπό τον σημερινό δήμαρχο». Έτσι και εκείνη προσπαθεί να μας προσδώσει κάποια κομματική ταυτότητα στα χνάρια του κ. Α. Ντινόπουλου.

Και αυτό το σχόλιο γράφεται από την παράταξη που στις εκλογές του 2014 διεκδικούσε επί μήνες το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις τοπικές και κεντρικές κομματικές του διαδικασίες και τότε στελέχη της μεταπήδησαν στη συνέχεια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως γνωστόν, για την ιστορία, το κυβερνών κόμμα, μετά το ναυάγιο των πολύμηνων διαπραγματεύσεών τους, απέσυρε τη στήριξη που είχε από το 2010 στη συγκεκριμένη παράταξη και προχώρησε τελικά στη δημιουργία νέας παράταξης, της Ανοιχτής Πόλης που συμμετέχει στο παρόν δημοτικό συμβούλιο.

Μόνη προτεραιότητά μας είναι τα Βριλήσσια και οι δημότες τους και με αυτό, ως μοναδικό γνώμονά μας, συνεχίζουμε αυτόνομα και δημιουργικά το έργο μας, μακριά από κομματικά χρίσματα, μικροπολιτικές σκοπιμότητες και κοντόφθαλμους πολιτικαντισμούς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *