ΝΕΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Παρελήφθη  από το Δήμο Βριλησσίων ένα Πυροσβεστικό Όχημα Mercedes Benz 809D πλήρως εξοπλισμένο, το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν από την Πυροσβεστική και βρίσκεται στη διάθεση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Το νέο Πυροσβεστικό Όχημα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες επιφυλακής για την πυρασφάλεια και πυροπροστασία των σχετικών σημείων ενδιαφέροντος στα Βριλήσσια, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, με βάση τον εποχικό σχεδιασμό και τη συνεργασία με την Πυροσβεστική και τους συναρμόδιους φορείς πολιτικής προστασίας. Παραχωρήθηκαν ακόμα ένας πλήρης εφεδρικός τροχός και ένας αυλός υψηλής πίεσης.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, με αφορμή την παραλαβή του οχήματος, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία και τα στελέχη της Πυροσβεστικής και ιδιαίτερα τον επίτιμο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ιωάννη Καρατζιά και τον Διοικητή του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Πυράρχου κ. Ιωάννη Καρακώστα, οι οποίοι ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά για την ικανοποίηση και ολοκλήρωση του αιτήματος ενίσχυσης του δημοτικού στόλου μας με το άρτιο παραδοθέν όχημα και τον αναγκαίο υποστηρικτικό εξοπλισμό. Η διάθεση του οχήματος θωρακίζει την περιοχή μας για την αντιμετώπιση των κινδύνων εκδήλωσης φωτιάς κατά τη θερινή και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των συνδημοτών μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *