ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Οι Δήμοι Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Κηφισιάς, Πεντέλης, Χαλανδρίου και όχι μόνο κάνουν έκκληση στους πολίτες να μη βγάζουν ή να περιορίσουν τα απορρίμματα που βγάζουν λόγω της απεργίας της ΠΟΕ- ΟΤΑ.

Οι Δήμοι Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Κηφισιάς, Πεντέλης, Χαλανδρίου, και όχι μόνο, κάνουν έκκληση στους πολίτες να μη βγάζουν ή να περιορίσουν τα απορρίμματα που βγάζουν λόγω της απεργίας της ΠΟΕ- ΟΤΑ.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους, παρουσιάζεται σημαντική δυσχέρεια στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται θερμά οι δημότες μας για τη συνεργασία τους, να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους όσο οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται καθώς το πρόβλημα που δημιουργείται στην καθαριότητα της πόλης μας είναι αισθητό.

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ:

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και στον ΧΥΤΑ Φυλής, καλούνται οι κάτοικοι και επαγγελματίες της πόλης να περιορίσουν στο ελάχιστο την εξαγωγή των απορριμμάτων τις ερχόμενες ημέρες και μέχρι την επαναφορά στα καθήκοντα των δημοτικών υπαλλήλων και του ΧΥΤΑ. Εργαζόμαστε διαρκώς για την καθαριότητα και την ανακύκλωση στην πόλη μας και ζητούμε τη συμπαράσταση σας στις δύσκολες ημέρες που ακολουθούν για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ:

Λόγω των κινητοποιήσεων και της απεργίας των εργαζόμενων στους Δήμους, παρακαλούμε οι πολίτες και οι επαγγελματίες του Δήμου μας να μην αποθέτουν απορρίμματα στο δημόσιο χώρο, από σήμερα έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019.
Απαγορεύεται επίσης η απόθεση κηπαίων (κλαδέματα κ.α) και ογκωδών (σαβούρες) από τα σπίτια και τους κήπους στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.
Συλλογή απορριμμάτων θα πραγματοποιείται με προσωπικό ασφαλείας από Νοσοκομεία, Παιδικούς Σταθμούς, Σχολεία και Λαϊκές Αγορές.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ:

Εξ αιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στον τομέα της καθαριότητας του πρασίνου και του ηλεκτροφωτισμού, είναι ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά τους δημότες, την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, να μην βγάζουν στο δρόμο απορρίμματα, κλαδιά και γενικότερα κηπαία, όσο συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις, προκειμένου να μην συσσωρευθεί μεγάλος όγκος απορριμμάτων, που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους κατοίκους του Δήμου μας.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:

Η καθαριότητα στην πόλη Τρίτη – Πέμπτη 22/10 – 24/10. Συνεχίζεται η απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ και τις επόμενες ημέρες και η αποκομιδή του πράσινου κάδου γίνεται με προσωπικό ασφάλειας. Από σήμερα κλείνει τόσο η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμου Υλικού – ΚΔΑΥ – στο Κορωπί όσο και η εγκατάσταση του ΕΜΑΚ στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Αυτό σημαίνει ότι η συλλογή του μπλε κάδου πρακτικά σταματάει και η αποκομιδή των κλαδιών θα ελαχιστοποιηθεί για τις επόμενες δύο ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *