ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Ληστεία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο, σε φαρμακείο επί της οδού Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Ληστεία χθες, Σάββατο, σε φαρμακείο επί της οδού Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το πλήρωμα του οποίου συνέλαβε τον δράστη.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό αναρτώντας το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

” Ώρα 12.00 της σήμερον.Το Β 5-1 περιπολικό της Β αλλαγής της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, λαμβάνει σήμα από το κέντρο για μπουτόν ληστείας σε φαρμακείο επί της οδού Πεντέλης στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Τάχιστα το περιπολικό μέσα σε καταρρακτώδη βροχή φτάνει στο σημείο. Ο δράστης αντελήφθη το περιπολικό και τρέχοντας διέφυγε πεζός ενώ είχε αφαιρέσει από το φαρμακείο περίπου εννιακόσια euro.

Οι συνάδελφοι τον καταδίωξαν πεζοί και μετά από λίγο τον ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του Ρουμάνου δράστη βρέθηκε όλο το ποσό που είχε αφαιρέσει από το φαρμακείο και συνελήφθη. Στη συνέχεια προσήχθη στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας για τα περαιτέρω.

Πάλι βλέπουμε το έργο που προσφέρουν τα περιπολικά της άμεσης δράσης αν και λίγα.

Εκτός αυτού οι συνάδελφοι που υπηρετούν σ’ αυτά είναι ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ. Με καύσωνα. με κρύο, με βροχή και με χιόνια, τα περιπολικά της Α.Δ. δεν κάνουν εκπτώσεις. 

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μου. ΑΞΙΟΙ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *