ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ: ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ…

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

"Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι το πρωί της Τρίτη έρχεται η ώρα της Αττικής. Για 16-18 ώρες ο καιρός στην Αττική θα είναι χιονόκαιρος" σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

“Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι το πρωί της Τρίτη έρχεται η ώρα της Αττικής. Για 16-18 ώρες ο καιρός στην Αττική θα είναι χιονόκαιρος” σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

Ο κ. Καλλιάνος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είπε ότι αν τα προγνωστικά στοιχεία επιβεβαιωθούν τότε “θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, το δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα θα διατηρηθεί μέχρι και τις 9-10 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά την κακοκαιρία «Σοφία» ο Γιάννης Καλλιάνος εκτίμησε ότι σήμερα, “από τις προμεσημβρινές ώρες θα ενταθούν οι χιονοπτώσεις από την Πελοπόννησο μέχρι τη Θράκη”.

“Από τη Βοιωτία, τη Θήβα και τα βορειότερα κατά περιόδους θα χιονίζει αρκετά και κυρίως ανατολικά της κορυφογραμμής της Πίνδου θα χιονίζει και στα πεδινά” πρόσθεσε ο μετεωρολόγος.

Ειδικά, δε, για τη Θεσσαλονίκη επεσήμανε ότι “θα ενταθούν οι χιονοπτώσεις και ίσως έχουμε χιονόστρωση”.

Σε ό,τι αφορά την Αθήνα, τόνισε ότι “στις περιοχές πάνω από τα 350μ. θα έχουμε  χιονοπτώσεις”

ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική, έχει διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος του καταστήματος «Πανόραμα», και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, κλειστή παραμένει και σήμερα η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ, στο ρεύμα προς καζίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *