ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, χθες Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο Δημαρχείο Βριλησσίων μεταξύ του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Φυκίρη, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων, Αθανάσιου Σαραντάρη και του Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας, Αθανάσιου Παππά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίων:

“Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν μείωση της εγκληματικότητας στα Βριλήσσια, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της άριστης συνεργασίας Δήμου και Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Βριλησσίων ενημέρωσε ότι έχει ενισχύσει επιπλέον τα μέτρα ασφάλειας με ακόμη ένα αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας, που έχει προσλάβει ο Δήμος, παράλληλα με τη διάθεση του περιπολικού από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο θα εκτελεί περιπολίες όλο το 24ωρο με τομέα ευθύνης Βριλήσσια – Πεντέλη.

Τα δύο στελεχωμένα οχήματα security «χτενίζουν» τις βραδινές ώρες όλες τις γειτονιές των Βριλησσίων με τακτικές περιπολίες και σε επικοινωνία με το περιπολικό της αστυνομίας, διασφαλίζουν την αποτροπή κρουσμάτων παραβατικότητας.

Συμφωνήθηκε δε και από τις δύο πλευρές να εντείνουν τις προσπάθειες και τις επαφές με το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, έτσι ώστε να ενισχυθεί η στελέχωση και η υλικοτεχνική υποδομή των δυο τμημάτων Αστυνομίας και Ασφάλειας.

Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε πως «η άριστη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας έχει επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα, που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *