Η “ΜΑΓΙΚΗ” ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εκπληκτική και συγκινητική συναυλία παρακολουθήσαμε χθες στο θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη”, στα Βριλήσσια.

Ο Βριλησσιώτης συνθέτης, Ηλίας Ανδριόπουλος, μας ταξίδεψε στη μουσική Ελλάδα που τόσο αγαπάει, με καράβι τις φωνές του Μανώλη Μητσιά, της Θεοδώρας Μπάκα και των χορωδιών του Δήμου Βριλησσίων (Μικτής και Ενηλίκων).

Μια εκπληκτική και συγκινητική συναυλία παρακολουθήσαμε χθες στο θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη", στα Βριλήσσια.

Στο παρακάτω βίντεο που τράβηξε το rematia.gr, ο Ηλίας Ανδριόπουλος διευθύνει τους τραγουδιστές και τη χορωδία, ενώ στο τέλος του τραγουδιού ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, μιλά για τον γείτονα συνθέτη και του απονέμει τιμητική πλακέτα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι το θέατρο ήταν κατάμεστο, το κοινό τραγούδαγε τις γνωστές επιτυχίες του Ηλία Ανδριόπουλου και γενικά η βραδιά ήταν από αυτές που χαρακτηρίζουμε “μαγικές”!

Οι θεατές τίμησαν και τον αλληλέγγυο χαρακτήρα αυτής της συναυλίας αφού έφεραν και παρέδωσαν στους ανθρώπους του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων πάρα πολλά τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους της Λέσβου.

Μια εκπληκτική και συγκινητική συναυλία παρακολουθήσαμε χθες στο θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη", στα Βριλήσσια.

Να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων, για τη μελωδική βραδιά που οργάνωσε και μας χάρισε και να ευχηθούμε όλες οι εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ Βριλησσίων να έχουν τέτοια επιτυχία…

– Μ. Σπανάκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *