Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: “ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ”

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες η μεγάλη λαμπαδηδρομία του Δήμου Βριλησσίων για την αιμοδοσία.

Αθλητές με επικεφαλής την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη, σύλλογοι αλλά και πλήθος κόσμου με κόκκινα μπλουζάκια, ξεχύθηκαν στο δρόμο, με αφετηρίες το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, το Αμαλία Φλέμινγκ και το Σισμανόγλειο, για να μεταφέρουν το σύνθημα “Δίνουμε ζωή, είναι στο αίμα μας”, όχι μόνο στα Βριλήσσια αλλά σε όλη την Ελλάδα!

Γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες προσφοράς και αλληλεγγύης και μάλιστα για ένα τόσο ζωτικό θέμα, όπως είναι η σωτηρία ενός ανθρώπου, που είναι στο χέρι μας, υπερβαίνουν τα όρια ενός Δήμου. Είναι παράδειγμα προς μίμηση!

Οι αθλητές και ο κόσμος που συμμετείχε στη λαμπαδηδρομία από τα τρία σημεία εκκίνησης συναντήθηκαν στη διασταύρωση Λεωφ. Πεντέλης και Σισμανογλείου και κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στην Πλατεία Αναλήψεως, όπου σε ένα γιορτινό κλίμα αλληλεγγύης και υπό τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Βριλησσίων δόθηκαν, συμβολικά, δεντράκια στους συμμετέχοντες.

Τα Βριλήσσια δίνουν το παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα, να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία και βάζουν στοίχημα κάθε σπίτι να έχει τουλάχιστον έναν εθελοντή! Γιατί το αίμα σώζει ζωές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *