ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Η Ένωση Κρητών Βριλησσίων σας προσκαλεί στην Ημερήσια Εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 στην Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα του Δήμου Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία.

Η ανακοίνωση
“Ξεκινάμε την εκδρομή μας στις 7.30 π.μ. από τα γραφεία του Συλλόγου. (τέρμα Οδ. Κισσάβου & Ολυμπιονικών, Βριλήσσια)
Μετά από μία καταπράσινη καταπληκτική διαδρομή θα φθάσουμε στο χωριό Ίσαρης και στη συνέχεια στο χωριό Βάστα κοντά στο οποίο, ανάμεσα σε πυκνό δάσος, βρίσκεται μια πανέμορφη ρεματιά πνιγμένη στα πλατάνια με το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, κτισμένο στον
κορμό ενός τεράστιου πλάτανου.
Το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας αποτελεί ένα αξιόλογο προορισμό, είτε από άποψη θρησκευτική, είτε φυσιολατρική .H διαδρομή θα μας αποζημιώσει απλόχερα με τα ειδυλλιακά τοπία που θα δούμε.
Όσο πλησιάζει κανείς στην πανέμορφη περιοχή τόσο πιο έντονα ακούγεται το βουητό των νερών που αναβλύζουν από τα θεμέλια της εκκλησίας και το μυστήριο του μύθου σε κάνει να αισθάνεσαι δέος μπροστά στο θέαμα που αντικρίζεις.
Δεκαεπτά πελώρια δένδρα ξεπηδούν από τη στέγη της μικρής εκκλησιάς, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Χιλιάδες προσκυνητές επισκέπτονται το εκκλησάκι όλο το χρόνο να δουν το ανεξήγητο θαύμα της φύσης που κυριαρχεί στο γαλήνιο τοπίο, να προσκυνήσουν και να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα.
Προσκύνημα, παραμονή και γεύμα σε αυτό το υπέροχο φυσικό περιβάλλον.
Το κόστος συμμετοχής είναι 13 € το άτομο και αφορά μόνο τη μεταφορά με το πούλμαν. Για τις τετραμελείς οικογένειες, το κόστος συμμετοχής είναι 10 € το άτομο.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017. Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής Κουρομιχελάκης Βασίλης, τηλ. 6972012852 Σας περιμένουμε όλους!
Κλείστε εγκαίρως τη θέση σας!
Το ΔΣ της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *