ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ, ΑΠΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΩΣ ΕΣΤΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες επί της οδού Ηρακλείτου στο τμήμα από την οδό Μπακογιάννη έως την οδό Εστίας στα πλαίσια του έργου «Έργο αποκατάστασης οδοποιίας και ενίσχυσης οδικής ασφάλειας σε τμήμα της οδού Ηρακλείτου».

Το έργο, περιλαμβάνει την αποκατάσταση και την επισκευή της οδοποιίας στα οδικά τμήματα της οδού Ηρακλείτου του Δήμου Χαλανδρίου:

1. από χ.θ. 1+520 (περί την οδό Μπακογιάννη) έως χ.θ. 1+180 (περί την οδό Εστίας) και στα  δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Ηρακλείτου για την

αποκατάσταση οδοστρώματος και

2. από χ.θ. 0+800 (περί την οδό Γεννηματά Γ) έως χ.θ. 0+750 (επί της οδού Ηρακλείτου), όπου στη θέση 0+760 στην κατεύθυνση προς πλατεία Κέννεντυ, η νησίδα δεν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα «as built» σχέδια και χρήζει βελτίωσης.
Στα πλαίσια βελτίωσης οδοποιίας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας του εν λόγω τμήματος της οδού Ηρακλείτου προβλέπεται αρχικά διόρθωση κλίσεων συγκεκριμένων διατομών του οδοστρώματος. Για τον λόγο αυτό απαιτείται παράλληλα και η ανακατασκευή των υφιστάμενων κρασπεδορείθρων η οποία και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *