ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ; ΓΙΝΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ – ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ

2η Πανελλήνια μαθητική προσομοίωση «Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη 2017»

  1. Ο Δήμος Πεντέλης σας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θέτει υπό την αιγίδα του τη 2η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με τίτλο «Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη», που υλοποιείται από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «ΡΟΗ».
  2. Στόχος της προσομοίωσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, καθώς και τη γνωριμία και εξοικείωσή τους με ζητήματα εφαρμογής των διεθνών Συμβάσεων του ΟΗΕ.
  3. Η 2η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας και

του εξωτερικού.

  1. Η προσομοίωση θα διεξαχθεί από 15 έως 17 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ», στη Θεσσαλονίκη.

Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 4/9/2017 έως 18/10/2017 στην ιστοσελίδα www.roh.gr

  1. Για τη μετακίνηση των μαθητών ισχύουν οι διατάξεις της υπ΄αριθμ. 33120/ΓΔ4/28-2-2017 (Β΄681)Υ.Α. με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».
  2. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.roh.gr και στο email: roi.koinsep@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *