ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ COVID-19 ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 

Δωρεάν διεξαγωγή τεστ Covid-19 έχουν προγραμματίσει, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Δήμος Πεντέλης και ο Δήμος Βριλησσίων, για τις επόμενες ημέρες.

Δωρεάν διεξαγωγή τεστ Covid-19 έχουν προγραμματίσει, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Δήμος Πεντέλης και ο Δήμος Βριλησσίων, για τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Πεντέλης ανακοινώνει την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του 13ου κατά σειρά τεστ ανίχνευσης Covid-19, για την Κυριακή 25 αντί του Σαββάτου 24 Ιουλίου στο ίδιο σημείο και τις ίδιες ώρες ήτοι:

Κυριακή 25/7/2021 και ώρες 08:00 έως 13:00 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου (Μικρασιατών) στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Επίσης ο  Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) , δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, στην πλατεία Αναλήψεως , από τις 08:00-13:00. 

Κινητή μονάδα του  ΕΟΔΥ  σε συνεργασία με το Ιατρικό Κλιμάκιο των Δημοτικών Ιατρείων, θα βρίσκεται στο σημείο , όπου όλοι οι πολίτες των Βριλησσίων  άνω των 10 ετών, θα μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο  δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα , ΑΜΚΑ,  καθώς επίσης και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *