ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ- ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Δωρεάν αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις από το σπίτι σας, διαδικτυακά, μπορείτε να παρακολουθήσετε για όσο διάστημα ισχύει ο κατ' οίκον περιορισμός και είναι κλειστές οι θεατρικές αίθουσες.

Δωρεάν αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις από το σπίτι σας, διαδικτυακά, μπορείτε να παρακολουθήσετε για όσο διάστημα ισχύει ο κατ’ οίκον περιορισμός και είναι κλειστές οι θεατρικές αίθουσες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο ιστότοπος Youfly.com “στέκεται δίπλα στους επισκέπτες του, προσφέροντας τη δυνατότητα διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο σπίτι, μέσα από το θέατρο και την μαγεία του.

Με την ευγενική παραχώρηση των Θεατρικών Σκηνών, απολύτως δωρεάν και μόνο για όσο διάστημα διαρκεί ο νέος κατ᾽ οίκον περιορισμός, το Youfly.com φέρνει το θέατρο στο σπίτι σας, μέσα από δωρεάν online παραστάσεις όλο το 24ωρο!

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

«Πυγμαλίων – Ωραία μου Κυρία»

Του Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω σε διασκευή και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Μια υπερπαραγωγή που ανέβηκε στο Θέατρο Πάνθεον το Δεκέμβριο του 2016. Πρωταγωνιστούν Δήμητρα Ματσούκα, Κώστας Κόκλας, Παύλος Χαικάλης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μπέτυ Λιβανού κα.

Η παράσταση είναι μια ρομαντική κομεντί – με χιούμορ και συναίσθημα που εστιάζει στην προσπάθεια ενός διανοούμενου καθηγητή Γλωσσολογίας στο Λονδίνο του 1912 να μεταμορφώσει μια άξεστη ανθοπώλισσα από το Κόβεντ Γκάρντεν, σε μια κυρία της υψηλής κοινωνίας…

Δείτε τη θεατρική παράσταση online  – ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

δωρεάν προβολή της θεατρικής παράστασης Πυγμαλίων ωραία μου Κυρία

«Σίρλευ Βάλενταιν»

Του Γουίλι Ράσελ, σε διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη. Με την Ελένη Καστάνη. Ανέβηκε στην μικρή σκηνή του Θεάτρου Άλμα τον Οκτώβριο του 2016.

Μια πενηντάρα Βρετανίδα κάνει την επανάστασή της απέναντι σε όσα την καταπίεζαν και με φόντο το γαλάζιο των ελληνικών νησιών κάνει την ενδοσκόπησή της. Μια υπέροχη θεατρική παράσταση, που βάζει σε σκέψεις το κοινό της, καθώς περνάει όμορφα μηνύματα.

δωρεάν προβολή της θεατρικής παράστασης "Σίρλει Βάλενταιν"

«Η Κυρία της Νύχτας»

Το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα που ανέβηκε στο Θέατρο Κιβωτός τον Ιανουάριο του 2017.  Με τη Λίνα Σακκά, τον Όθωνα Μεταξά, τον Αλέξανδρο Ρήγα κα. Μια συμπαραγωγή με την ομάδα Naan. Νουάρ θεατρική μεταφορά του αστυνομικού μυθιστορήματος, με πρωταγωνίστρια μια μοιραία γυναίκα/εκδικήτρια.

το θέατρο "Η νύχτα της κυρίας" online

«Το παιχνίδι του δολοφόνου»

Το πρώτο αστυνομικό έργο των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα. Ανέβηκε στο Θέατρο Ηβη τον Οκτώβριο του 2017. Πρωταγωνιστούν Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη, Ευαγγελία Συριοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Σύλβια Δελικούρα, Δημήτρης Κυρατσούδης.

Απρίλιος 1959. Έπαυλη στην Κηφισιά. Ο εφοπλιστής Παύλος Μαυρίδης βρίσκεται νεκρός. Στη σκηνή εφτά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Εφτά ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι. Άδηλα λόγια, ανατροπές και ένα θανάσιμο αίνιγμα που καλείται να λύσει ο αστυνόμος Στεφανίδης.

Δείτε τη θεατρική παράσταση online – ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

το θέατρο "To παιχνίδι του δολοφόνου" online

«Μεθυσμένη Πολιτεία»

Το λογοτεχνικό εργο του Σωτήρη Πατατζή. Σε διασκευή Ελσας Ανδριανού και σκηνοθεσία του Αρη Τρουπάκη που ανέβηκε το Νοέμβριο του 2019, στην ανακαινισμένη σκηνή του Θεάτρου Αλκυονίς. Πρωταγωνιστούν: Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Ημελλος, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Νίκος Αλεξίου κ.α.

Η άφιξη ενός μπουλουκιού, εν μέσω μεταξικής δικτατορίας, σε μια επαρχιακή κωμόπολη οδηγεί στην όσμωση των θεατρίνων με τους κατοίκους της περιοχής πυροδοτώντας την ανατροπή μιας «βαλτωμένης» ζωής, μέσα στην οποία οι άνθρωποι επιμένουν πεισματικά να ονειρεύονται· άπαντες!

Δείτε τη θεατρική παράσταση online – ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

το θέατρο μεθυσμένη πολιτεία online

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *