ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ

Η φυσιολατρική κίνηση Βριλησσός και ο Δήμος Βριλησσίων διοργανώνουν την 2η διάσχιση Ρεματιάς, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Βόρειος Τομέας) και του Δήμου Πεντέλης.

“Αυτή την Κυριακή, 21/05/2017, περπατάμε στην πιο όμορφη διαδρομή– προίκα της φύσης και της ιστορίας της βόρειας Αθήνας- τη ρεματιά Πεντέλης Χαλανδρίου” αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Ανεβαίνουμε στο Πεντελικό βουνό, σε υψόμετρο 720 μέτρων, και από τη σπηλιά του Νταβέλη κατεβαίνουμε προς τα Βριλήσσια διασχίζοντας αρχικά την αρχαία οδό λιθαγωγίας (σημείο εκκίνησης) και στη συνέχεια τα μονοπάτια της ρεματιάς.

Μια μοναδική διαδρομή 8,5 χιλιομέτρων και διάρκειας σχεδόν 3 ωρών, που διοργανώνουν ο δήμος Βριλησσίων και η φυσιολατρική κίνηση Βριλησσός και υποστηρίζει η Περιφέρεια Αττικής.

Η ώρα εκκίνησης της πεζοπορίας έχει οριστεί στις 09:00.

Μεταφορά για τους δημότες Βριλησσίων

Λεωφορείο με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά για τους δημότες Βριλησσίων θα δρομολογήσει ο Δήμος Βριλησσίων. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία Βριλησσίων (Κύπρου και Εθνικής Αντιστάσεως) στις 8.00 το πρωί.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η δήλωση συμμετοχής στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων: Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη-Βριλήσσια -2108101510 από τις 9:00 έως τις 15:00 καθημερινά πλην Σαββάτου & Κυριακής.

Περισσότερες πληροφορίες για τη 2η διάσχιση της ρεματιάς και για αιτήσεις συμμετοχής στο σύνδεσμο: vrilisos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *