ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων η τιμητική εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών καθηγητών του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης και των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2017 - 2018.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων η τιμητική εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών καθηγητών του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης και των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2017 – 2018.

Η βράβευση αφορά στους 200 και πλέον μαθητές που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και αποτελεί τιμή στο σπουδαίο έργο που επιτελούν αφενός οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί και αφετέρου στα παιδιά και τις οικογένειές τους που με κόπο και θυσίες κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους και τις προσδοκίες τους.

Να επισημάνουμε φυσικά και τον σπουδαίο ρόλο των εθελοντών εκπαιδευτικών, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα για πέμπτη συνεχή χρονιά το έργο και τη λειτουργία του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης του Δήμου μας, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *