ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών αναφέρεται η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βριλησσίων:

“Στις χαμηλές θερμοκρασίες του Σαββατοκύριακου και ιδιαίτερα στις χιονοπτώσεις και την ελαφρά χιονόστρωση των αρχών της τρέχουσας εβδομάδας, οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων λειτούργησαν υποδειγματικά.

Με τον κατάλληλο συντονισμό και την συμμετοχή εργαζόμενων και εθελοντών στις βάρδιες και τις προγραμματισμένες δράσεις, με βάση τον εποχικό σχεδιασμό του Δήμου μας, οι δημοτικές υπηρεσίες πρόλαβαν την εκδήλωση αρνητικών συνεπειών, ενώ ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε επιπλέον αίτημα των δημοτών.

Ρίψεις αλατιού από κατάλληλα εφοδιασμένα και με επαρκή ποσότητα δημοτικά οχήματα πραγματοποιήθηκαν (κατά προτεραιότητα επικινδυνότητας) στους δρόμους και σε συγκεκριμένα σημεία ενδιαφέροντος κίνησης των κατοίκων των Βριλησσίων. Ρίψεις αλατιού για την αντιμετώπιση του παγετού πραγματοποιήθηκαν και στα πεζοδρόμια των εμπορικών δρόμων της πόλης για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της τοπικής αγοράς και της απρόσκοπτης προσβασιμότητας στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Με απόφαση του Δημάρχου Βριλησσίων, τα σχολεία στην περιοχή μας παρέμειναν ανοιχτά, πλην της Τρίτης 10 Ιανουαρίου που δεν λειτούργησαν για προληπτικούς λόγους. Παρότι η πρόσβαση στα σχολικά συγκροτήματα διατηρήθηκε καθόλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας από τις δημοτικές  υπηρεσίες, όπως και σε όλους τους δρόμους της πόλης.

Η προσοχή αποφυγής του παγετού τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες πρέπει από όλους μας, υπευθύνους υπηρεσιακούς και πολίτες, να παραμείνει αυξημένη, όσο διαρκούν οι χαμηλές θερμοκρασίες του φετινού χειμώνα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *