ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ, ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ

Με πολλές ευχές το 2017 να είναι μια χρονιά με υγεία, σοφία, και ελπίδα, υποδέχθηκε o Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης και το Δημοτικό Συμβούλιο το νέο έτος στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Την πίτα ευλόγησαν ο Πατέρας Αγησίλαος από τον Ναό Ανάληψης του Κυρίου και ο Πατέρας Ιωάννης Λιβανός από τον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τα θεσμικά όργανα αλλά και όλους όσους συμβάλλουν στην πρόοδο της πόλης και, εν συντομία, αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν επιτευχθεί ως τώρα, όπως:

-Τη συνετή οικονομική διαχείριση με διαθέσιμα στο ταμείο του Δήμου ύψους 5 εκ. ευρώ.

-Την επιστροφή στο Δήμο των 10 στρεμμάτων του Ο.Τ. 365

-Την  κατασκευή του 4ου παιδικού σταθμού

-Την ολοκλήρωση των αγωγών ύδρευσης και τα αντιπλημμυρικά έργα

-Τις συνδέσεις με το φυσικό αέριο και

-Την υλοποίηση πρότυπου προγράμματος συλλογής οργανικών βιοαποβλήτων.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο πρώην Υπουργός κ. Γ.Ρωμαίος, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Δ.Παπαδόπουλος, ο επίτιμος Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ν.Παπαδόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κ.Ιωαννίδης, ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βριλησσίων κ. Αντώνης Ράμφος, ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ κ.Βουγιουκλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Σ.Χαντζάρα, Οικονομικών κ. Κ.Βαφειάδης και Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας κ. Α.Μαυραγάνης, οι Πρόεδροι του ΟΚΠΑ και ΠΑΟΔΗΒ κ. Β.Αρσένη και κ. Ι.Κυρίτση αντίστοιχα, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών κ. Γ.Παρασκευοπούλου και κ. Α.Εγκολφόπουλος, ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Καρακώστας, οι επικεφαλής παρατάξεων Ε.Σακισλή, Ι.Τσούτσιας, Κ.Παπασπηλίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Α.Ανδρουτσοπούλου, Φ.Μάρα, Κ.Μουζάκης, Ε.Πορφύρη, Λ.Σίμου, Π.Φυκίρης, Α.Δημητρίου, Κ.Χρυσοπούλου, Μ.Βερροιόπουλος, Κ.Φαράκλας, η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού κ.Καλογεράκη, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης καθώς και πλήθος δημοτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *