ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ… ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΨΑΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ- ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ

“Με αφορμή δημοσίευμα στο site vrilissia news (http://vrilissianews.gr/vrilissia/odofotismos-stin-25is-martiou-klistos-ti-nichta-anichtostin-imera/) με φωτογραφίες και βίντεο από την οδό 25ης Μαρτίου το απόγευμα της Τετάρτης 02/11/2016 – όπου όπως και στο υλικό αυτό φαίνεται ότι το σκοτάδι έχει πέσει αλλά τα φώτα δεν άναψαν – το Γραφείο Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων του Δήμου, μέσω του υπεύθυνου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. κ. Δ. Γεωργουλόπουλου, απάντησε και επαρκώς εξηγούσε το γεγονός ότι η προαναφερόμενη διακοπή οφειλόταν σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις ευρύτερες περιοχές του Ψυχικού, του Χαλανδρίου, των Βριλησσίων, κ.λ.π. λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Στη συνέχεια με ηλεκτρονικό αίτημα (email) προς την αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΔΔΗΕ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. – της Περιοχής Φιλοθέης – Κηφισιάς, ζητήθηκε από το Τμήμα Αστικού Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου αναλυτική ενημέρωση για το αν η διακοπή ρεύματος που έλαβε χώρα στην περιοχή της οδού 25ης Μαρτίου περί τις 6:20 το απόγευμα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2016, οφειλόταν σε βλάβη υποσταθμού της ΔΕΗ και αν εξαιτίας αυτής την αναφερόμενη ημέρα και ώρα υπήρξε διακοπή ρεύματος στη συγκεκριμένη περιοχή της οδού 25ης Μαρτίου του Δήμου Βριλησσίων και δεν άναβαν τα φώτα του δημοτικού οδοφωτισμού.

Την από 23/11/2016 απάντηση του αρμόδιου από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ Αναπληρωτή Τομεάρχη Εκμετάλλευσης της Περιοχής Φιλοθέης – Κηφισιάς κ. Δημητρίου Νικολάου παραθέτουμε παρακάτω: «Σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα :

1. Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και περί ώρα 18:23’ υπήρχε εκτεταμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις ευρύτερες περιοχές του Ψυχικού, του Χαλανδρίου, των Βριλησσίων, κ.λ.π., λόγω βλάβης στο δίκτυο της υψηλής Τάσης (150.000 Volt).

2. Μετά την αποκατάσταση της βλάβης και περί ώρα 19:20’ η ηλεκτροδότηση επανήλθε κανονικά.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις.»

Από την απάντηση στο παραπάνω ηλεκτρονικό αίτημα μας εκ μέρους του Αναπληρωτή Τομεάρχη Εκμετάλλευση ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Φιλοθέης – Κηφισιάς κ. Δημήτριου Νικολάου επιβεβαιώνεται εκ νέου σαφώς το γεγονός ότι η προαναφερόμενη διακοπή οφειλόταν σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις ευρύτερες περιοχές του Ψυχικού, του Χαλανδρίου, των Βριλησσίων, κ.λ.π. λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *