ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συνδιοργανώνουν:

10ημερο δράσεων ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εθελοντικής αιμοδοσίας από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας και της ηλεκτρονικής κάρτας αιμοδοσίας που είναι μια πράξη ανθρωπιάς και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας.

Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο σύλλογος αιμοδοσίας Χαλανδρίου «ΕΛΠΙΔΑ».

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων: – Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 17.00-20.00

Εθελοντική Αιμοδοσία στον ΟΚΠΑ

Την ίδια μέρα και ώρα σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Όραμα” Ελπίδας, θα πραγματοποιείται και λήψη δείγματος μυελού των οστών όσων το επιθυμούν.

–  Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 18.00

Λαμπαδηδρομία

Τη φλόγα θα ανάψει η Ολυμπιονίκης NIKH MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στη διασταύρωση Σισμανογλείου και Πεντέλης, όπου θα ενωθούν όλες οι ομάδες λαμπαδηδρόμων με τους: ΘΑΝΟ ΤΣΙΡΙΚΟ Παγκόσμιο Πρωταθλητή Καταδύσεων και τη Γυναικεία Oμάδα Χάντμπολ Βριλησσίων καθώς και αθλητές από τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και το Γ.Ν Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ. θα τερματίσουν στην Πλατεία Αναλήψεως όπου θα τους υποδεχθεί η φιλαρμονική του Δήμου, θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί επισήμων και θα δοθούν αναμνηστικά στους λαμπαδηδρόμους.

–  Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 18.00

-Εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων ώρα 09.00-13.00. -Εκδήλωση επιστημονικής ενημέρωσης με ομιλητές τους: Πρόεδρο του ΕΚΕΑ κα Χάρις Ματσούκα και τον επιστημονικό Δ/ντή ΕΚΕΑ αιματολόγο ιατρό κο Σταμούλη Κωνσταντίνο.

Το 10ημερο εθελοντικής έκτακτης αιμοδοσίας στηρίζουν ενεργά:

– οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας

– Το Γ.Ν. Σισμανόγλειο –Αμαλία Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης

– Το ΕΚΑΒ

– Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων

– Το Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων

⃰ Ευχαριστούμε την εταιρεία ‘ΑΜΙΤΑ’ για την ευγενική χορηγία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *