ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ

%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%b7%cf%83%cf%83%ce%b9%cf%89

Ετοιμαζόμαστε!!
Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο και όλα τα τμήματα τα στολίσαμε και περιμένουμε την αγάπη και την Αλληλεγγύη όλων για όλους όσοι έχουν ανάγκη.
Ετοιμάζουμε πακέτα χαράς με παιγνίδια από τις προσφορές σας όλο τον χρόνο και βιβλία, ρουχαλάκια και υποδήματα για τα παιδιά των δικαιούχων του Παντοπωλείου.
Περιμένουμε τις προσφορές σας σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής, αλεύρι, γάλα, λάδι κτλ… και τη κάρτα ευχών σας!
Το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ πάντα έτοιμο, έχει ήδη ξεκινήσει τιςαπαραίτητες προεργασίες για να είναι αυτά τα Χριστούγεννα καλύτερα από πέρυσι..Αυτός είναι κάθε χρόνο ο στόχος!!

Και πρέπει να είναι όλα έτοιμα έγκαιρα διότι τα Χριστούγεννα είναι για όλους ανεξαιρέτως!
Ακόμα και οι Παιδικοί μας σταθμοί κατασκευάζουν όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και γλυκά για να προσφερθούν στα μοναχικά άτομα του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι!
Αυτές οι μέρες ας είναι λίγο καλύτερες για όλες εκείνες τις οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που έχουν δικαίωμα στις διαφορετικές μέρες των Χριστουγέννων.
Ένα κρασί,ένα Χριστόψωμο, ένα κιλό χοιρινό, λίγες ελιές, γλυκά ή ότι άλλο μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει, ίσως είναι το καλύτερο δώρο..για το τραπέζι των Χριστουγέννων!
Αυτές τις μέρες που όλους μας εμπνέει το πνεύμα τον Χριστουγέννων, ας μη λησμονάμε τα ασυνόδευτα παιδιά που “γλίτωσαν” από ένα πόλεμο που δεν ήταν δικός τους και που φιλοξενούνται σε Ξενώνες φιλοξενίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *