ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Η “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πετυχημένη η πρώτη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Βριλήσσια, μπροστά στη μάχη των τοπικών – περιφερειακών και ευρωεκλογών το Μάιο, με ομιλητές τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή και τον Βασίλη Βήττο, υποψήφιο δήμαρχο Βριλησσίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Πετυχημένη η πρώτη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Βριλήσσια, μπροστά στη μάχη των τοπικών – περιφερειακών και ευρωεκλογών το Μάιο, με ομιλητές τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή και τον Βασίλη Βήττο, υποψήφιο δήμαρχο Βριλησσίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Κώστας Παπαδάκης άνοιξε την ομιλία τους καλώντας τους Βριλησσιώτες σε συμπόρευση και συστράτευση για να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού, στην κάλπη άλλα και στις καθημερινές μάχες για την υπεράσπιση της ζωής του λαού από την αντιλαϊκή πολιτική. Έδωσε το στίγμα για ενιαίο κριτήριο σε όλες τις κάλπες με καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και των φερέφωνων της σε δήμους και περιφέρειες.

Τόνισε τις ευθύνες των υπολοίπων αστικών κομμάτων που μόνο επιφανειακά διαφωνούν και αναλίσκονται σε κοκορομαχίες με την κυβέρνηση. Όλοι όμως σιωπούν και εν τέλει συμφωνούν όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών. Ακόμη, αναφέρθηκε στις εξελίξεις αναλύοντας το ρόλο του ΝΑΤΟ στην περιοχή, και των ΗΠΑ, καθώς μυρίζει μπαρούτι και με τον ΣΥΡΙΖΑ να μη βγάζει «κιχ».

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2010 και υποψήφιος δήμαρχος  Βριλησσίων, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Βασίλης Βήττος.

Τόνισε ότι η μάχη των εκλογών πρέπει να έχει γενικευμένο πολιτικό χαρακτήρα, αφού οι δήμοι και οι περιφέρειες αποτελούν μέρος της κρατικής διοίκησης, που συμμετέχουν ενεργά όχι μόνο στην υλοποίηση άλλα και στο σχεδιασμό της καπιταλιστικής ανάπτυξης με βάση τις ανάγκες του κεφαλαίου.

Ότι δηλαδή οι αναδιαρθρώσεις στην τοπική διοίκηση σχεδιάστηκαν με στόχο την κερδοφορία και τον ανταγωνισμό των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Έπειτα αναφέρθηκε αναλυτικά στα ζητήματα του Δήμου Βριλησσίων, όπως είναι το ζήτημα των αναξιοποίητων υποδομών όπου δεν έχει γίνει καμιά ανάπλαση προς αξιοποίηση για το λαό και τη νεολαία της περιοχής.

Για το ζήτημα της εγγραφής όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς χωρίς τροφεία και το χαράτσωμα των οικογενειών για τη συμμετοχή των παιδιών σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Για την ανέγερση του 3ου Γενικού Λυκείου που καρκινοβατεί τα τελευταία 9 χρόνια με τεράστια ευθύνη των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Για τους εργαζομένους και τους συμβασιούχους του Δήμου.

Ακόμη, επέμεινε ότι οι δημοτικές αρχές είναι αυτές που πρέπει να χρεωθούν σε μεγάλο βαθμό την αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιείται μέσω της τοπικής διοίκησης με την ανάλογη επίδραση στη ζωή των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων.

Τέλος, έδωσαν όλοι υπόσχεση να μπουν δυναμικά στη μάχη ο καθένας με το δικό του τρόπο, αλλά όλοι με την ίδια πίστη και αυτοπεποίθηση ότι βγαίνοντας ισχυρότερο το ΚΚΕ μέσα κι απ’ αυτές τις εκλογές, ισχυροποιείται ο ίδιος ο λαός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *