ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΛΑΙΡΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ…

%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%85%ce%b8%ce%b9%ce%b1

Λένε  πως τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, η πιο μαγική εποχή.. Κι όλοι ξέρουμε με πόση λαχτάρα τα παιδιά περιμένουν τη μεγάλη αυτή γιορτή! Αυτές τις μέρες οι ψυχές μας γλυκαίνουν , ζεσταίνονται , μετράνε αντίστροφα ως το ξημέρωμα των Χριστουγέννων .

Τα φώτα, οι στολισμοί στην πόλη , οι μυρωδιές από τα γλυκά, όλα μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι.

Γι’ αυτό λοιπόν στην Κοινωνία των Πολιτών, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την επόμενή μας εκδήλωση στους μικρούς μας φίλους και να τους ταξιδέψουμε στον κόσμο του παραμυθιού.

Η αγαπημένη μας φίλη Κλαίρη Αρμανίδη – Σακισλή, ή αλλιώς η «Γιαγιά Κλαίρη», θα βρίσκεται κοντά μας,  το Σάββατο 10/12/2016 στις 17.30, και θα μας διαβάσει τα παραμύθια της, παραμύθια που εμπνεύστηκε για το αγαπημένο της εγγονάκι και που πήραν ζωή με την υπέροχη εικονογράφηση της Μαριάννας Δεληγιαννάκη!

Θα έχουμε τη χαρά να μας τα διαβάσει και παράλληλα θα γίνεται και βιντεοπροβολή των εικόνων. Στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραβρίσκεται και η παιδαγωγός κα Μαρία Σταματιάδου για να κουβεντιάσει με τα παιδιά και τους γονείς  σχετικά με τις ιστορίες.

Σας περιμένουμε με χαρά λοιπόν στο χώρο μας, Ολύμπου 42 στα Βριλήσσια, με πολλές ακόμη εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας μικρούς φίλους, γιατί τους αξίζει –  ειδικά αυτές τις ημέρες- και γιατί όπως λένε ακόμη: «Όταν σε ζεσταίνει ο ήλιος της παιδικής σου ηλικίας, δεν κρυώνεις ποτέ..»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *