ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΑΥΡΙΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Μετά την αιμοδοσία της περασμένης Πέμπτης στον ΟΚΠΑ Βριλησσίων (φωτό παρακάτω), το 10ήμερο Ενημέρωσης και Εθελοντικής Aιμοδοσίας, συνεχίζεται με την αυριανή Λαμπαδηδρομία, Κυριακή 10/9, ώρα 18.00, με επικεφαλής την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη και τη συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών, αθλητών, πολιτών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Βριλησσίων.

Εκτός από την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη, τρέχουν στη λαμπαδηδρομία ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Θάνος Τσιρίκος,  η ομάδα των Παγκορασίδων Β’ Πρωταθλητριών Αττικής, ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κουνγκ Φού, Νίκος Μέμμος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing, Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου και άλλοι πρωταθλητές και αθλητές των Βριλησσίων.

Η φλόγα θα ανάψει ταυτόχρονα και θα παραδοθεί στους αθλητές, από τους διοικητές των τριών νοσοκομείων της περιοχής (στο Γ.Ν Σισμανόγλειο, στο Αμαλία Φλέμινγκ και στο Παίδων Πεντέλης), ακριβώς στην είσοδό τους.

Από τα νοσοκομεία αυτά θαξεκινήσουν οι δρομείς και θα συναντηθούν στη διασταύρωση της Λεωφ. Πεντέλης με την οδό Σισμανογλείου στις 18:30, από όπου θα συνεχίσουν όλοι μαζί τη λαμπαδηδρομία μέχρι την πλατεία Αναλήψεως για την αφή της φλόγας.

Η λαμπαδηδρομία είναι η 2η φάση του 10ήμερου Ενημέρωσης και Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Βριλησσίων.

Η 1η δράση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη με την εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Λεωφ.Πεντέλης 62).

Την έναρξη τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κα Χάρις Ματσούκα και ο Δήμαρχος Βριλησσίων κος Ξένος Μανιατογιάννης.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων κος Ξένος Μανιατογιάννης με την Πρόεδρο του ΟΚΠΑΔΒ κα Β. Αρσένη, την Πρόεδρο του ΕΚΕΑ κα Χάρις Ματσούκα,τον κο Μάνο Σπανάκο μέλος του ΔΣ ΟΚΠΑΔΒ,την κα Φριτάκη, Πρόεδρο αιμοδοτών “Η Αλληλεγγύη”, την αντιπρόεδρο ΟΚΠΑ κα Ντούμα , τον κο Νανούρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Χαλανδρίου “Ελπίδα”, τον κο Κωστούλα μέλος ΔΣ ΟΚΠΑΔΒ

Ο ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων ευχαριστεί το Γ.Ν. Σισμανόγλειο, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ “Μαριάννα Βαρδινογιάννη”, τον Σύλλογο Χαλανδρίου ΕΛΠΙΔΑ, για την υποστήριξη και την ενεργή συμμετοχή τους, τον σύλλογο αιμοδοτών Βριλησσίων “Η Αλληλεγγύη” για την πολύτιμη συνεργασία και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο 1ο κάλεσμα συμμετοχής στο 10ήμερο Ενημέρωσης και Εθελοντικής αιμοδοσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *