ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Το ετήσιο ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους 8 σχολικούς τροχονόμους του Δήμου Βριλησσίων παρέδωσε ο εκπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας «Ατλαντική Ένωση» κ. Γεώργιος Βλασσόπουλος.

Η παράδοση έγινε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου υπό τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Κώστα Βαφειάδη, με τη συμμετοχή της Προέδρου της Α’ Σχολικής Επιτροπής Γ. Παρασκευοπούλου και των σχολικών τροχονόμων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Βλασσόπουλος παρουσίασε αναλυτικά στις σχολικούς τροχονόμους τις παροχές του προγράμματος, το οποίο αφορά τηνκάλυψη ατυχήματος εν ώρα υπηρεσίας.

Ο κ. Βαφειάδης, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση της Σχολικής Επιτροπής για την ασφαλιστική κάλυψη των σχολικών τροχονόμων, τόνισε ότι «οι σχολικοί τροχονόμοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για τα σχολεία του δήμου μας, είναι οι άνθρωποι που εξασφαλίζουν την ασφαλή πρόσβαση και αποχώρηση των παιδιών μας από τα σχολεία τους κάθε μέρα, και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς ως δήμος είναι να μεριμνήσουμε κι εμείς για τη δική τους ασφάλεια».

Η κα Παρασκευοπούλου, από την πλευρά της, επισήμανε τη μεγάλη σημασία του έργου των σχολικών τροχονόμων και πρόσθεσε: «Ο Δήμος Βριλησσίων αποδεικνύει ότι αναγνωρίζει την προσφορά τους και στέκεται δίπλα τους, όπως ακριβώς κι εκείνοι βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα παιδιά μας φροντίζοντας για την προστασία τους κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *