ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 478 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

Από σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη προσωπικού στον ΟΑΕΔ και συγκεκριμμένα για την κάλυψη των αναγκών του, σε θέσεις 9μηνης απασχόλησης για 478 άτομα.

Οι θέσεις αφορούν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 478 ατόμων 9/μηνης διάρκειας και όχι πέραν της 31-12-2018 (τετράωρη απασχόληση) για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας των κτιρίων του Ο.Α.Ε.Δ. εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Αιτωλ/νίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Η ανακοίνωση:

  • Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σύμφωνα με την ΣΟΧ1/2018 καθορίζεται από σήμερα 09/03/2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 07:00 π.μ. μέχρι και την 19/03/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:30.
  • Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην με αρ.πρωτ.11205/14-02-2018 Ανακοίνωση καθώς επίσης και στο αντίστοιχο παράρτημα αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *