ΑΠΕΡΓΙΑ- ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ- ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Σήμερα Τετάρτη ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας θα μείνουν τα λεωφορεία, ενώ το ίδιο θα συμβεί και την Πέμπτη, ενημερώνει τους πολίτες ο Βριλήσσια-Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης.

Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 16:00 προκειμένου να διευκολυνθούν οι απεργοί ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το Μετρό.

Δεμένα θα είναι σήμερα και ταπλοία στα λιμάνια. Σημειώνεται πως η ΠΝΟ προκήρυξε και νέα 48ωρη απεργία πράγμα που σημαίνει πως δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια πλοίων ούτε την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση με τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00, με αποτέλεσμα πολλές πτήσεις να ακυρωθούν και άλλες να τροποποιηθούν.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία καθώς η ΟΕΝΓΕ και η ΠΟΕΔΗΝ έχουν επίσης προκηρύξει 24ωρη απεργία για σήμερα στην οποία συμμετέχουν και οδοντίατροι και φαρμακοποιοί.

Σήμερα επίσης είναι προγραμματισμένο συλλαλητήριο. Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για στις 11:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 10:00.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει και η ΓΣΕΒΕΕ αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και διαμαρτυρόμενη για τα προβλήματα που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες όπως οι αυξημένες επιβαρύνσεις στο ασφαλιστικό, η αύξηση του ΦΠΑ, η μείωση του κύκλου εργασιών και κατανάλωσης και το φορολογικό, αλλά και η ΟΤΟΕ.

Συλλαλητήρια θα έχουμε και την Πέμπτη. Τα συνδικάτα έχουν δώσει ραντεβού στις 18:30 στο Σύνταγμα, ενώ στις 19:00 στην Ομόνοια θα συγκεντρωθούν τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Τέλος, τριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους στις 17, 18 και 19 Μαΐου έχουν αποφασίσει οι συμβολαιογράφοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *