Κοπή της πίτας στο ΚΑΠΗ Βριλησσίων με ενός λεπτού σιγή για όσες και όσους “έφυγαν” λόγω Covid

Κοπή βασιλόπιτας και Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Βριλησσίων παρουσία των μελών του ΚΑΠΗ και του προσωπικού της δομής.

Κοπή βασιλόπιτας και Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Βριλησσίων παρουσία των μελών του ΚΑΠΗ και του προσωπικού της δομής.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, τόνισε “να είναι η τελευταία φορά που περάσαμε αυτή την δύσκολη περίοδο απομάκρυνσης και φόβου για την ζωή μας, και δήλωσε ότι “συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευχάριστη και δημιουργική καθημερινότητα για όλους σας”.

Η Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ Β.Αρσένη-Λάμπρου, Αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας, αφού ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε μνήμη όσων μελών του έχασαν την μάχη της ζωής λόγω covid-19, ευχήθηκε υγεία και ηρεμία σε όλους.

Θύμισε την υποστήριξη του προσωπικού του ΟΚΠΑΔΒ στην δύσκολη περίοδο covid-19 στα μέλη του ΚΑΠΗ και σε όλη την κοινωνία και τόνισε ότι “στόχος είναι μια καλύτερη καθημερινότητα αργά και σταθερά για την ασφάλεια όλων, και επειδή αυξάνονται τα μέλη, σκοπός μας η δημιουργία ενός μεγαλύτερου και σύγχρονου χώρου ΚΑΠΗ με το αντίστοιχο προσωπικό για καλύτερη παροχή υπηρεσιών, αλλά και μια δομή διαμονής ατόμων Τρίτης Ηλικίας για όσους δεν έχουν οικογένεια ή για όσους επιθυμούν να διαμένουν με τις παρέες τους για να μην νοιώθουν μόνοι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *