ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου, στις 24 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00 ο ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου, παρουσιάζει ζωντανά το βιβλίο του “Φαρμακείον Εκστρατείας” και συνομιλεί με το κοινό σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα 50 και πλέον χρόνια της δημιουργικής του πορείας.

Αμέσως μετά, η παρουσίαση παίρνει συναυλιακό χαρακτήρα, αφού τη σκυτάλη παίρνουν τα εμβληματικά του τραγούδια, οι σπουδαιότεροι στίχοι του που έχουν μελοποιηθεί από μεγάλους  Έλληνες συνθέτες.

“Παραπονεμένα λόγια”, “Το τρένο φεύγει στις 8”, “Τα λόγια και τα χρόνια”, “Ποιος τη ζωή μου”, “Ο Άμλετ της σελήνης”,

“Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες”, “Οι ελεύθεροι κι ωραίοι”, “Κάτω από τη Μαρκίζα”, ορισμένες μόνο από τις πολλές σημαντικές στιχουργικές του δημιουργίες που έχουν σημαδέψει το Ελληνικό τραγούδι.

Στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου, στις 24 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00 ο ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου, παρουσιάζει ζωντανά το βιβλίο του "Φαρμακείον Εκστρατείας" και συνομιλεί με το κοινό σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα 50 και πλέον χρόνια της δημιουργικής του πορείας.

Τα τραγούδια ερμηνεύει ο Γιάννης Μαθές.
Πιάνο: Γιάννης Καφετζόπουλος.
Βιολί/Μαντολίνο: Χρήστος Δαλιάνης
Συμμετέχει η Ζωή Μαστραντώνη (τραγούδι)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *