ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΨΗ ΜΕ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (75%) ΑΠΟ ΤΟ “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”

Χρηματοδότηση ύψους 50.000 ευρώ, από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, εξασφάλισε ο Δήμος Πεντέλης, για την αναβάθμιση των στάσεων του Δήμου.

Χρηματοδότηση ύψους 50.000 ευρώ, από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, εξασφάλισε ο Δήμος Πεντέλης, για την αναβάθμιση των στάσεων του Δήμου.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο σχεδιασμό της Διοίκησης του Δήμου για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και της αισθητικής των στάσεων και στις τρεις δημοτικές κοινότητες, με σκοπό να γίνουν φιλικότερες στο χρήστη και να επιτυγχάνεται καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου θα προέλθει κατά 75% από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και κατά 25% από πόρους του Δήμου Πεντέλης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Όπως έχουμε αποδείξει έμπρακτα τον τελευταίο καιρό, με σειρά χρηματοδοτήσεων που φέραμε στο Δήμο μας, εκμεταλλευόμαστε κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Επίσης έχουμε ένα συνολικό σχέδιο για την αναβάθμιση των μετακινήσεων στην πόλη, όπως αυτό εκφράστηκε πρόσφατα με την εκπόνηση και έγκριση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Η αναβάθμιση των στάσεων εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να γίνουν φιλικότερες στον πολίτη οι μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *