ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…

Πρόσωπο με πρόσωπο με τέσσερις κακοποιούς, οι οποίοι μόλις είχαν διαρρήξει το διαμέρισμά του, στο Χαλάνδρι,  ήρθε το μεσημέρι πρώην  πρωταθλητής στίβου.

Ο πρώην πρωταθλητής στίβου Παναγιώτης Καραχάλιος περιγράφει πως επιστρέφοντας στο σπίτι του το μεσημέρι είδε τους διαρρήκτες να κατεβαίνουν με τα κλοπιμαία.

«Ανεβαίνοντας μεταξύ 10ου κι 2ου ορόφου συνάντησα κάποιους ανθρώπους με περίεργη συμπεριφορά… και αστραπιαία είδα την πόρτα μου που ήταν παραβιασμένη. Έτρεξα πίσω τους, τους φώναξα, μπήκαν σε 3 – 4 αυτοκίνητα και έφυγαν. Ήταν τέσσερις Γεωργιανοί από ότι κατάλαβα. Είναι πολύ έντονο να βλέπεις τους κλέφτες που σου έχουν πάρει τα πράγματα και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα», αναφέρει.

Οι κακοποιοί μπήκαν στο διαμέρισμα παραβιάζοντας την πόρτα της εισόδου. Για πολύ ώρα έμειναν μέσα στο χώρο και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια.

Με ανακούφιση ο πρώην πρωταθλητής διαπίστωσε ότι οι δράστες δεν πήραν τα κύπελλα, αλλά και ένα αγωνιστικό ποδήλατο. Πήραν όμως lap top, ρολόγια, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, ρούχα και το ταμείο της πολυκατοικίας, καθώς είναι διαχειριστής.

«Tα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ ήταν καταπληκτικά, σε 10 λεπτά ήρθαν σπίτι μου και έπιασαν τον κλέφτη», λέει ο Παναγιώτης Καραχάλιος.

Οι διαρρήκτες πρέπει να είχαν μπει και σε άλλο σπίτι νωρίτερα καθώς στο αυτοκίνητο του άνδρα που συνέλαβαν υπήρχαν και άλλα αντικείμενα τα οποία δεν ανήκουν στον προπονητή.

ΠΗΓΗ: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *