ΦΙΛΠΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΑΝΤΙΚΕΣ) ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

"Η προγραμματισμένη εκδήλωση της Κυριακής 09/05, «15ος Γύρος Κηφισιάς ΑΝΤΙΚΕΣ & ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ», δυστυχώς δεν έλαβε τελικά άδεια τέλεσης από την ΓΑΔΑ.

“Η προγραμματισμένη εκδήλωση της Κυριακής 09/05, «15ος Γύρος Κηφισιάς ΑΝΤΙΚΕΣ & ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ», δυστυχώς δεν έλαβε τελικά άδεια τέλεσης από την ΓΑΔΑ.

Σαν αποτέλεσμα την προγραμματίζουμε πλέον για την επόμενη Κυριακή 16/05. Με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερωθείτε σχετικά με τις λεπτομέρειες”, αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η ΦΙΛΠΑ.

Εφ’ όσον γίνει η εκδήλωση την 16η Μαϊου, ο προγραμματισμός λέει:
“Στην εκδήλωση, θα λάβουν μέρος κλασσικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30 έως 105 ετών και για πρώτη φορά θα έχουμε και Junior Συμμετοχές με αυστηρά επιλεγμένα παιδικά pedal cars! Όλα τα αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα, όπως κάθε χρόνο, θα στολιστούν με το «στεφάνι» του Μάη, προσφορά της Ανθοκομικής Έκθεσης.
Στις 12:00 θα δοθεί η εκκίνηση των οχημάτων από την Πλατεία Ελαιών τα οποία θα διανύσουν μια διαδρομή περίπου 15 χλμ. μέσα από την Κηφισιά και θα τερματίσουν στο εντευκτήριο στην Αγ. Μαρίνα Εκάλης”.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρία ΛΑΔΑΚΗΣ Ι. Α.Ε. και ο Δήμος Κηφισιάς. Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι η Ανθοκομική Έκθεση.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι 4 Τροχοί, η Autoliveris, η Automania, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Επικοινωνία 94FM, η SNP News και η Αυτοκίνηση 100,3FM.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *