ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ- ΠΑΡΙΟΣ, ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219), από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα γίνει το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219), από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα γίνει το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Τις 14 μοναδικές παραστάσεις που θα φιλοξενήσει το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου και υπεύθυνος του προγράμματος κ. Νίκος Πέππας στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε ενόψει της έναρξης του πολιτιστικού προγράμματος.

Την αυλαία του προγράμματος ανοίγει η πολυαγαπημένη στο κοινό Ελεωνόρα Ζουγανέλλη και ακολούθως τη σκυτάλη παίρνουν η θεατρική παράσταση με την Κατερίνα Διδασκάλου «Η πόρνη από πάνω», ο stand up κωμικός Λάμπρος Φισφής, ο αγαπημένος τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τραγούδια αφιερωμένα στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά, αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη, οι καταξιωμένοι ΠΥΞ ΛΑΞ, το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης,  η αγαπημένη  Ματούλα Ζαμάνη και η μοναδική Δήμητρα Γαλάνη.

Στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου εμφανίζεται για πρώτη φορά το Φεστιβάλ νεολαίας νέων απόψεων και δημιουργικών ιδεών “ARTEMEIΣ festival 2021″, με τρεις παραστάσεις στις 17, 18 και 19 Ιουλίου.

Του Φεστιβάλ θα προηγηθούν οι Μουσικές Βραδιές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου,με τη συμμετοχή της κλασικής ορχήστρας Νέων σε αποσπάσματα Όπερας, της Ελληνικής Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής σε αξέχαστες μελωδίες και της Ορχήστρας Κιθαριστών, στις 11, 12 και 13 Ιουνίου αντίστοιχα.

Προπώληση εισιτηρίων:

-Ηλεκτρονικά: ticketmaster, τηλ. 210-8938111
-Δημαρχείο Αμαρουσίου στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), τηλ. 213-20.38.059. Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -14:00.

– Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού στο ισόγειο(Βασ. Σοφίας 85), τηλ. 210-80.56.314. Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -14:00.        

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *