ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου τιμώντας τους ήρωες του ’21, στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση στο Κεντρικό ΚΑΠΗ.

Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τις θερμές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου μετέφερε στα μέλη του ΚΑΠΗ η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στα διαχρονικά, ανεξίτηλα μηνύματα και τον ιδιαίτερο συμβολισμό που έχει ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας του ’21, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο κ. Γεώργιος Ρήγας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος του ΚΑΠΗ, ενώ την εκδήλωση διάνθισαν η Χορωδία του ΚΑΠΗ με επετειακά τραγούδια και τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του ΚΑΠΗ με χορούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα μέλη του Δ.Σ., η κα Σταυρούλα Μπρέγιαννη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, απήγγειλε το ποίημα «Ο Ματρόζος» του Γ. Στρατήγη και η κα Έφη Μανιάτη απήγγειλε το ποίημα «Ο Δήμος και το Καριοφίλι του» του Α. Βαλαωρίτη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο από την Χορωδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *