ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ “ΤΕΛΗ”

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο παρουσία του Επίτιμου Προέδρου του Εθελοντικού Κλιμακίου και Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, Χορηγών και Εθελοντών η εκδήλωση «Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας» του Κλιμακίου στο Κέντρο «Ο Τέλης».

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του απέδωσε τιμή στους Εθελοντές και τους Χορηγούς και τους ευχαρίστησε για τη διαχρονική προσφορά τους, τόσο στον τόπο όσο και στον άνθρωπο.

Τόνισε πως ο Εθελοντισμός στην Πεντέλη συνεχώς διευρύνεται και προσφέρει στην αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων, στην πρόληψη και την καταστολή των πυρκαγιών, στην στήριξη των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας με είδη πρώτης ανάγκης, στην αιμοδοσία, στις υπηρεσίες των ΚΑΠΗ, στην ενισχυτική διδασκαλία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι πρ. Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης και Γεώργιος Σούρλας, οι Βουλευτές κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και Ηλίας Παναγιώταρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αντιστράτηγος κος Δημοσθένης Αναγνωστάκης, εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κου Νίκου Τόσκα, ο κος Δημήτρης Μπαϊρακτάρης, εκπρόσωπος του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κου Παναγιώτη Κουρουπλή, ο Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ταξίαρχος κος Δημήτριος Τσοκάνας, ο πρ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κος Αθανάσιος Αδαμόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Λάτση κος Βαγγέλης Χρόνης, ο Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου, Επιχειρηματίας κος Κωνσταντίνος Καζάκος, οι Χορηγοί από τα καταστήματα KOZI’S, SASI’S και  Ελλήνιον, ο πρ. Πρόεδρος Εφετών κος Θεοχάρης Μπίρπος, ο Υποδιοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κος Ιωάννης Ζαμάνης, ο Προϊστάμενος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης Πυρονόμος κος Νίκος Λιάκος, ο Διοικητής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου κος Εμμανουήλ Κουταλάς, ο Διοικητής του Παίδων Πεντέλης κος Βαγγέλης Τριγώνης, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κος Βλάσης Σιώμος, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης και Χορηγός κος Μιχάλης Κολιός, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Λευτέρης Κιτσούλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Ζώης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Γιώργος Μουαμελετζής, Γεώργιος Δρόσος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κα Σούλα Σουτάδη Καπράλου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Σταύρος Λεμπετσόγλου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, Ειρήνη Βλάχου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κος Νίκος Τόλιος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας και Αγνή Ζώη, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, το Μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κος Νικόλαος Οικονομίδης, τα Μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κ.κ. Δημήτρης Μάντζιος και Παύλος Σπαντιδέας, το Μέλος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Σίσυ Ντούρη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *