ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 συνδιοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Μελισσίων και τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων Αγ.Γεώργιος – Γκιούλμπαξέ στην Αίθουσα «Ι.Καποδίστριας» της Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους Προέδρους των δύο Συλλόγων κ.κ. Νικόλαο Καμπέρη και Παναγιώτη Γκατζόλη για την πρωτοβουλία της  εκδήλωσης, του σημαντικότερου γεγονότος της νεότερης ιστορίας μας, εξήρε τις προσωπικότητες της Αρκαδίας για την ωριμότητα της σκέψης και τη δύναμη του μυαλού τους και τόνισε την ανάγκη της ενότητας του Ελληνικού Έθνους την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Τοπικός Σύμβουλος της Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου κος Δημήτριος Τσοκάνας, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κος Βλάσης Σιώμος, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γιώργος Μαγιάτης και Αθανάσιος Μπάρκας, η Αντιπρόεδρος της Β Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κος Δημήτρης Τζαμτζής, το Μέλος του ΟΚΠΑ κος Νίκος Οικονομίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *